Virtuální Náborové centrum

Virtuální Náborové centrum je místem, kde se zájemce o práci u Policie České republiky může komplexně seznámit s průběhem přijímacího řízení. Náborovým centrem provází průvodce František a na návštěvníky čekají personalistka, bojař neboli instruktor služební přípravy, psycholožka a služební lékař. Všichni poskytují informace o tom, jaké nároky na uchazeče jsou v jejich oblasti kladeny. Další informace jsou obsaženy v menu u jednotlivých postav, případně na dalších místech, jako je dotyková obrazovka s často kladenými dotazy nebo mapa s kontakty na personální pracoviště.

Cílem je celý proces přijímacího řízení dostatečně vysvětlit a předat důležitou informaci, že žádné z jeho částí se není třeba obávat. Ani fyzických testů, které se dají natrénovat a k tomu nabízíme v tělocvičně také tréninkové plány a samozřejmě ukázky jednotlivých cviků.

V případě, že vám některé informace o přijímacím řízení nebo čemkoli o práci u Policie České republiky budou chybět, obraťte se na náborová pracoviště ve vašem regionu nebo napište na adresu pp.nabor@pcr.cz.

Vaše policistky a policisté.